Насловна
На кој веб-сајт треба да му веруваш? Испечати Е-пошта

Дали е јасно кој ја напишал информацијата?


1g.gifСекогаш кога ќе посетиш некој веб-сајт, најпрво мора да провериш кој стои зад напишаните содржини, но и кој го изработил дизајнот. Секој може да направи веб-сајт и да рече дека е експерт во областа за којашто пишува, но тоа не значи дека секогаш е точно.

Побарај информации и патокази за да бидеш сигурен/на дека авторот на сајтот или оној кој ги пишува неговите содржини е навистина квалификуван да ги кажува тие работи. (прочитај повеќе)


 
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates