Faqja e parë
Cilës ueb-faqe duhet ti besosh? Printoni E-mail
 
A është e qartë kush e ka shkruar informatën?


1g.gifGjithmonë kur të vizitosh ndonjë ueb-faqe, së pari duhet të kontrollosh kush qëndron prapa përmbajtjeve të shkruara, por edhe kush e ka përpiluar dizajnin. Secili mund të bëjë ueb-faqe dhe të thotë se është ekspert në lëminë për të cilën shkruan, por kjo nuk do të thotë se është gjithmonë e saktë.

Kërko informata dhe shenja udhërrëfyese që të jesh i sigurt se autori i faqes ose ai i cili i shkruan përmbajtjet e saj është me të vërtetë i kualifikuar t’i thotë atë gjëra. (lexo më tepër)
 
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates