Насловна
На кој веб-сајт треба да му веруваш? Испечати Е-пошта

Дали се јасни целите поради кои постои веб-сајтот?
 
 
2g.gifДобар веб-сајт ќе ти каже за кого е наменет, за што служи и што се обидува да постигне. Ова се целите на еден сајт. Овие работи треба да ти помогнат да одлучиш дали вреди да продолжиш да го разгледуваш сајтот.

Веб-сајтови се прават поради различни причини. На пример:
1. да ти понудат информација за нешто
2. да те едуцираат
3. да ти понудат линкови до други сајтови  
4. да те поврзат со други луѓе
5. или најчесто – да те забавуваат (прочитај повеќе)

  

 
 
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates