Faqja e parë
Cilës ueb-faqe duhet ti besosh? Printoni E-mail
 
A janë të qarta qëllimet për shkak të cilave ekziston ueb-faqja?


2g.gifUeb-faqja e mirë do të të tregojë se për kë është paraparë, për çka shërben dhe çka tenton të arrijë. Këto janë qëllimet e një ueb-faqeje. Këto gjëra duhet të të ndihmojnë të vendosësh a vlen të vazhdosh ta shikosh ueb-faqen.

Ueb-faqet krijohen për qëllime të ndryshme. Për shembull:
1. të ofrojnë informatë për diçka 
2. të edukojnë
3. të ofrojnë linke të faqeve tjera
4. të lidhin me njerëz tjerë
5. ose më shpesh – të argëtojnë (lexo më tepër)


 
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates