Faqja e parë
Cilës ueb-faqe duhet ti besosh? Printoni E-mail
 
A i arsyeton ueb-faqja qëllimet e saja?

3g.gif
 
Ueb-faqja mundet në mënyrë shumë bindëse të thotë se ekziston për qëllime të caktuara, por nëse nuk e bën atë për çka thotë se ekziston, vështirë se do të jetë e shumë e dobishme për ty.

Përpiqu të kërkosh një faqe të ueb-sajtit. Lexoje atë që shkruan aty dhe vlerëso a të jep me të vërtetë informata të cilat thotë se duhet t’ japë. A ka fotografi apo diagrame me të cilat e ilustron atë që thuhet. A ndihmojnë ato që ta kuptosh thelbin?
 
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates