Faqja e parë
Cilës ueb-faqe duhet ti besosh? Printoni E-mail
 
A mund të kontrollohen informatat që janë shfaqur në ueb-faqen?


5g.gifKur do ta shohësh një ueb-faqe, shumë lehtë mund të besosh se informatat që i ofron janë të sakta vetëm se duken dhe tingëllojnë mirë.

Për fat të keq, nuk është gjithmonë ashtu. Për dallim prej emisioneve televizive dhe revistave të shkruara, interneti nuk ka njerëz të punësuar të cilët do t’i kontrollojnë informatat tek të cilat kanë hasur para se t’i botojnë.

Prandaj, atë duhet ta bësh vetëm.
 
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates