Насловна
На кој веб-сајт треба да му веруваш? Испечати Е-пошта
 
Кога е создаден веб-сајтот?


6g.gif Кога ќе отвориш книга или списание, најчесто на почетокот или на крајот можеш да најдеш информација за датумот или барем годината на издавање.

Бидејќи нови изданија од книгите излегуваат на подолг период, а списанијата и весниците излегуваат на одредени временски интервали, многу е полесно да видиш колку е стара конкретната информација. После ова можеш да се обидеш да процениш колку објавената информација е актуелна.

Обично, колку е постара информацијата, толку е помалку веројатно дека истата е актуелна и дека би можела да ти користи.
 
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates