Faqja e parë
Cilës ueb-faqe duhet ti besosh? Printoni E-mail
 
Kur është krijuar ueb-faqja?


6g.gifKur e hapësh ndo një libër apo revistë më shpesh në fillim ose në fund do të gjesh informatën për datën ose së paku vitin e botimit.

Pasi që botimet e reja të librave dalin në periudha të gjata kohore, ndërsa revistat dhe gazetat dalin në intervale të caktuara kohore, është shumë lehtë të shohësh sa është e vjetër informata konkrete. Pas kësaj mund të përpiqesh të vlerësosh se sa është aktuale informata e botuar.

Rëndom, sa më vjetër të jetë informata,aq më e vogël është mundësia se e njëjta është aktuale dhe se mund të jetë e dobishme.
 
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates