Насловна
На кој веб-сајт треба да му веруваш? Испечати Е-пошта

Дали информациите прикажани на веб-сајтот се пристрасни на било кој начин?


7g.gifЧесто постои повеќе од еден начин да се провери некоја информација. Одлична илустрација за ова е примерот со една чаша која до половина е наполнета со вода. Еден човек може да оцени дека чашата е половина полна, додека друг за истата чаша ќе каже дека е половина празна.

И двата искази се точни, но начинот на коишто се кажуваат те тера различно да ги доживуваш.
 
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates