Насловна
На кој веб-сајт треба да му веруваш? Испечати Е-пошта

Дали сајтот ти ги предочува сите можности за избор кои ги имаш?


8g.gifНекои сајтови нудат информации, додека други се трудат да те посоветуваат за нешто.

На пример, некои веб-сајтови кои го третираат здравјето, можат да ти понудат повеќе начини за лекување на некоја одреден болест или пак совети со кои можеш да си помогнеш себеси. Во овој случај треба да се подразмислиш за да видиш колку сајтот всушност ти кажува нешто. Ако ти дава само едно мислење и поради тоа ти изгледа како да не постојат други опции за тебе, тогаш можеби не ти ја кажуваат целата приказна.

Во повеќето случаи и ситуации треба да имаш избор.

Добар веб-сајт ќе ти ги каже сите опции кои се отворени пред тебе.
 
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates