Faqja e parë
Cilës ueb-faqe duhet ti besosh? Printoni E-mail
 
A t’i jep ueb-faqja të gjitha mundësitë për zgjedhje që i ke?


8g.gif
 
Disa faqe ofrojnë informata, ndërsa të tjerat mundohen të të këshillojnë për diçka.

Për shembull, disa ueb-faqe që trajtojnë shëndetin, mund t’u ofrojnë më tepër mënyra për shërim nga ndonjë sëmundje e caktuar ose mund t’u japin këshilla që t’i ndihmosh vetes. Në këtë rast duhet të mendohesh që të shohësh se sa në të vërtetë uebi të tregon diçka. Nëse të jep vetëm një mendim dhe prandaj të është dukur sikur nuk ekzistojnë opsione tjera për ty, atëherë ndoshta nuk ta tregojnë tërë ngjarjen
 
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates