Faqja e parë
Posteri me Porositë për të drejtat e fëmijëve në internet Printoni E-mail
poster_mak.gif Këto ditë doli nga shtypi posteri i cili i përmban porosi për të drejtat e fëmijëve në internet dhe u drejtohet në mënyrë të drejtpërdrejt fëmijëve dhe tinejxherëve, duke i potencuar të drejtat e tyre elementare në internet.
 
Posteri u shtyp në gjuhën maqedonase dhe në gjuhën shqipe dhe qëllimi i tij është t’ua prezantojë të drejtat e fëmijëve në internet të gjithë fëmijëve që shfrytëzojnë internetin në shkollë apo nëpër klube interneti mbarë Maqedonisë.
Posteri do të shpërndahet nëpër shkollat fillore dhe ato të mesme në Republikën e Maqedonisë, por do të vendoset edhe nëpër klubet digjitale të Metamorfozit, ku  numri më i madh i shfrytëzuesve janë fëmijët dhe të rinjtë.

Këtu mund ta merrni posterin në gjuhën maqedonase dhe në gjuhën shqipe.
 
< I mëparshmi   Tjetri >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates