Faqja e parë
Sjellja e mirë në internet Printoni E-mail
 
gjavolce.png

 
 

1. ASNJËHERË mos dërgo porosi qëllimkeqe nëpërmjet internetit, pa marrë parasysh a bëhet fjalë për e-mail apo për çet (mIRC) ose ndonjë program tjetër për porosi instant, siç janë p.sh. Skype, MSN Messanger, Yahoo!Messanger, ICQ, etj.)!

2. ASNJËHERË mos thuaj diçka nëpërmjet internetit që nuk do t’ia kishe thënë dikujt në fytyrë! Frikësimi s’është i mirë, pa marrë parasysh se e bëhet nëpërmjet internetit apo për së gjalli.

 
 
 
 
 
 
  plagijat.png
 
 
 
3. ASNJËHERË mos e përdor internetin që ta dëmtosh dikë! Për shembull – asnjëherë mos dërgo porosi nga e-maili i huaj, nëse ato porosi mund t’i shkaktojnë probleme pronarit të e-mail adresës.

4. ASNJËHERË mos bën plagjiat. Nuk është ligjore të kopjohen informata onlajn dhe pastaj ato të paraqiten sikur i ke shkruar vetë.
 
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates