Faqja e parë arrow Lajme arrow Falas fjalor për fëmijë anglisht-maqedonisht
Falas fjalor për fëmijë anglisht-maqedonisht Printoni E-mail
zona-recnik.png Me botimin e sotëm të gazetës ditore “Nova Makedonija”, për secilin lexues falas jepej dhuratë CD me fjalor për fëmijë anglisht-maqedonisht. Fjalori përmban më tepër se 8000 fjalë, shqiptimin e tyre në audio formë, kuiz për mësim interaktiv, si dhe më tepër se 1000 ilustrime për të mbajtur mend më lehtë fëmijët. Fjalorin e botoi ”Zona”, mund të përdoret në të gjitha sistemet operative Windows, që prej Windows 95 e këtej, si dhe mund të plotësohet me fjalët tuaja.
 
< I mëparshmi   Tjetri >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates