Faqja e parë arrow Lajme arrow Recension i ueb-faqes “Sigurt në internet” në “Vreme”
Recension i ueb-faqes “Sigurt në internet” në “Vreme” Printoni E-mail
crisp-vo-vreme.pngNë botimin e sotëm të gazetës ditore “Vreme” u botua recensioni për ueb-faqen “Sigurt në internet” e cila në formën elektronike mund të ndiqet në bllogun me po të njëjtin emër. Recensioni është me karakter promovues, respektivisht ka për qëllim që ti njoftojë lexuesit me përmbajtjen dhe qëllimet e këtijueb-prodhimi. Kjo njëherësh ishte promovimi i tretë publik i faqes, krahas dy të tjerëve të cilët u bënë më parë në mediume elektronike – “Radioja e Maqedonisë” dhe “MTM televizioni”.
 
< I mëparshmi   Tjetri >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates