Faqja e parë
Onlajn promovimi i projektit në mes shteteve të Evropës lindore Printoni E-mail
Qendra interaktive për profesionistë të cilët punojnë në lëmin e parandalimit të keqpërdorimit dhe moskujdesit të fëmijëve dhe intervenimi për të ndihmuar në atë drejtim në Evropën lindore, rishtazi botoi informacion për projektin “Mbrojtja dhe siguria e fëmijëve dhe të drejtave të tyre në internet”.

Ueb-faqja është krijuar në vitin 2001 me ndihmën financiare të “Institutit shoqëria e hapur“, kurse realizohet në bashkëpunim me Ambasadën e pare të fëmijëve në botë – “Megjashi”, falë së cilës prezantohen informata për temën që ka të bëjë me Maqedoninë.


 
< I mëparshmi   Tjetri >
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates