Faqja e parë
Mirëserdhët!
e shtunë , 12 qershor 2004
Mirëserdhët në ueb-faqen I sigurtë në internet apo CRISP (Children’s Rights on the Internet – Safe and Protected)! e krijuar që të kontribuojë për siguri më të madhe dhe mbrojtje të së drejtave dhe privatësisë së fëmijëve në internet. Faqja është pjesë e projektit Mbrojtja dhe siguria e fëmijëve dhe të drejtave të tyre në internet (ose shkurt CRISP) të cilin e zbaton Fondacioni Metamorfozis me ndihmën financiare nga Unioni Evropian.

Kjo ueb-faqe përmban numër të madh gjërash të dobishme për fëmijët dhe tinejxherët, prindërit e tyre dhe arsimtarët. Këtu do të gjeni këshilla dhe udhëzime për tu kënaqur në begatitë e internetit, informata të përgjithshme për internetin si medium, mundësitë që i ofron ai, rreziqet që i sjell me vete dhe mënyrat se si të mbrohemi prej tyre.

Përmbajtjet e kësaj ueb-faqeje janë të përshtatura për shfrytëzues të niveleve të ndryshme (prej atyre që kanë njohuri minimale për internetin e deri tek ato që janë shfrytëzues të rregullt të tij) si dhe për kategori të moshave të ndryshme (fëmijë të shkollave fillore, tinejxherë dhe të rritur).

 
Fondacioni Metamorfozis së bashku me MSHIA-në e shënon Ditën e internetit më të sigurt
e martë , 05 shkurt 2019
sid-2018-tumb.jpgSot, më 5 shkurt, në mbi 140 vende të botës, shënohet Dita ndërkombëtare e internetit më e sigurt nën moton “Së bashku për një internet më të mirë”. Shënimi i kësaj dite paraqet thirrje për veprim për të gjitha palët e interesuara, që me forca të përbashkëta të ndihmojnë në krijimin e një interneti më të mirë për të gjithë, veçanërisht për të rinjtë.

Lexoni përmbajtjen...
 
Privatësia në epokën digjitale
e hënë , 24 prill 2017
приватност

Me 9 video-storje edukative, Fondacioni “Metamorfozis” në bashkëpunim me APTI (Аsociacionin për teknologji dhe internet) i bashkangjitet fushatës për edukim dhe ngritje të vetëdijes së qytetarëve për sigurinë në internet në Maqedoni.

Lexoni përmbajtjen...
 
Ден на побезбеден интернет 2017: „Биди промената: Обединети за подобар интернет“
e martë , 07 shkurt 2017
sid2017.png

Оваа година, Денот на побезбеден интернет на тема „Биди промената: Обединети за подобар интернет“ го одбележуваме на 7 февруари

Lexoni përmbajtjen...
 
Мајките би можеле да завршат во затвор поради објавување на фотографии од нивните деца на Фејсбук
e premte , 04 mars 2016
landscape-1457019971-kid-photo.jpg
Споделувањето фотографии од вашите деца и убавите моменти со нив е право на секој родител, но тоа наскоро би можело да се промени во Франција, каде благодарение на ригидните закони за приватност кои го прават незаконско објавувањето фотографии од личности без нивна дозвола.
Lexoni përmbajtjen...
 
Ден на побезбеден интернет 2016: „Одиграј ја твојата улога за подобар интернет!“
e hënë , 15 shkurt 2016
sid2016.png

Денот на побезбеден Интернет се организира секоја година во февруари, од страна на „Insafe”, со цел промовирање на побезбедно и поодговорно користење на онлајн технологиите и мобилните телефони, особено помеѓу помладата популација во светот.

Lexoni përmbajtjen...
 
Одржана обука на тема „Безбедно користење и заштита на приватноста на интернет“
e hënë , 30 nëntor 2015
20151118182920-600x310.jpg
На 18 и 19 ноември, во Хотел Дрим во Струга се одржа дводневна обука за ученици од основните и средните  училишта од општините Дебар, Центар-Жупа и Маврово и Ростуше на тема „Безбедно користење и заштита на приватноста на интернет“.

Lexoni përmbajtjen...
 
Одржани предавања на тема „Заштити се онлајн“
e martë , 24 shkurt 2015
zastitiseonlajn-strumica.jpg
На 23 февруари, во организација на Центарот на заедницата на општина Струмица, а во соработка со Метаморфозис, се одржаа две предавања за ученици од основните и средните  училишта од општина Струмица на тема „Заштити се онлајн“.


Lexoni përmbajtjen...
 
<< Fillim < E mërparshme 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra > Fund >>

Rezultatet 1 - 8 nga 149
Политика на приватност   Техничка имплементација - Фондација Метаморфозис
Joomla Templates by JoomlaShack Joomla Templates