Игри за безбедност на децата на интернет
igri_za_deca.jpgВо рамките на проектот Полесно до приватност на интернетсе развиваат игри за деца кои имаат цел да поттикнат размислување за одредени теми во врска со нивната безбедност додека користат интернет. Досега се направени шест игри од вкупно десет. Сите игри опфаќаат различни области и се во релација со кратките филмови на истите теми, кои набрзо ќе бидат објавени.

?????? ?? ???????? ?? ???? ?? ??????? ??????????? ??? ????? ?? ?????? ? ?? ???????? ?????????, ?? ????? ?? ?? ?????? ? ?????? ???? ?? ????????? ?? ??????? ????????. ????? ???? ?? ?? ???????? ????, ?? ????????? ?? ??????, ?? ?????? „?????????“, „?????? ??????“ ???, ?????, ???, ?? ???????? ?? ????. ???? ???? ?? ???????? ?? ?????????? ? ?? ???????? ?????. ??? ?? ??????? ?????? ?? ????????? ? ?????? ?? ??????????.

zavisnostod_chet.jpg plagijati.jpg

 
?????????? ???? ?????? ?? ?? ?????? ????.