Стрип за приватноста на Фејсбук
strip.jpgИнтересен стрип за приватноста на Фејсбук, во кој авторот претставува една секојдневна ситуација за корисниците на Фејсбук. Овој сервис толку често ги менува поставките за приватност што корисниците се збунети кога ќе забележат некои промени во начинот на кој споделуваат.


quitting_fb1.jpg
???????????? ??????? ?? ???????, ???? ? ????? ????? ????????? ????????, ? ???????? ?? http://inkontheside.com.