Брошурата „Ти одлучуваш...“ објавена и на албански јазик
brosura_mala_al.gif
 
Брошурата „Ти одлучуваш...“ наменета за деца и млади од средно училиште и од повисоките одделенија во основно училиште, која на крајот на јануари беше објавена на македонски јазик, деновиве излезе од печат и на албански јазик. Брошурата, која на албански јазик го носи насловот „Ti vendos..", е испечатена во 1500 примероци и во рамките на проектот CRISP ќе биде поделена во основните и средните училишта во кои ќе се спроведува проектот. Преземете ја брошурата, во електронска верзија тука.