Контакт
 
Фондација Метаморфозис        
    
Адреса:
Наум Наумовски Борче 88а
1000 Скопје
Р. Македонија

Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Веб-сајт: www.metamorphosis.org.mk  
Телефон: 02/3109 325
Факс: 02/3225 206
 
 
 
Прва детска амбасада во светот - Меѓаши

Адреса:
Коста Новаковиќ 22а
1000 Скопје
Р. Македонија

E-пошта: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Веб-сајт: www.childrensembassy.org.mk
Телефон: 02/2465 316
Факс: 02/2463 900