Рецензија на веб-сајтот „Безбедно на интернет“ во „Време“
crisp-vo-vreme.pngВо денешното издание на дневниот весник „Време“ беше објавена рецензија за веб-сајтот „Безбедно на интернет“ во рамките на редовната рубрика „Веб-сајт на денот“ која во електронска форма може да се следи преку истоимениот блог . Рецензијата е од промотивен карактер, односно има за цел да ги запознае читателите со содржината и целите на овој веб-производ. Ова воедно беше третата јавна прмоција на сајтот, покрај останатите две кои претходно се случија во електронски медиуми - „Македонско Радио“ и „МТМ телевизија“.