Вечер: Преку интернет до злоупотреба на малолетници
Сајбер манијаци ги демнат децата
 
sajber-manijaci.png За 50 часа разговор во текот на повеќе денови, девојчето не иницирало ниту еден контакт, но затоа неа ја контактирале 457 пати. Една четвртина сексуално ја вонемирувале, меѓу нив имало и мажи и жени. Околу дваесетина пати добила сомнителни понуди; послужила за остварување на нечии сексуални фантазии, и било понудено решение за "сите проблеми"
 
Датум на објавување: 09.06.2008, извор: Вечер